Pauha-trioa voi kuulla toukokuussa Kaarinassa, kun esiinnymme Kaarina-talolla 24.5.2024! Siellä ohjelmassa Mozartin lisäksi maistiaisia kesän kiertueohjelmasta. Kiertueen konserteista tulossa lisää myöhemmin.

2/3 triostamme, eli Veikko ja Elsa, tuttavallisemmin Duo Pauha, konsertoivat Pyhäjoella lauantaina 4.11.2023 klo 15. Konserttipaikkana Pyhäjoen lukion Pauha-sali. Tarjolla Hindemithin, Schubertin sekä Honeggerin piano- ja alttoviulumusiikkia.

Tervetuloa pianisti Elsa Toivonen! Kahden vuoden jakso pianistimme Kallen kanssa sai päätöksensä Kauhavalle päättyneen kiertueen myötä. Toivotamme Kallelle onnea ja menestystä Irlantiin!

Miska Materon ja Veikko Marjamäen Duo Clarke konsertoi Pyhäjoella esittäen klarinetille ja alttoviululle kirjoitettua ohjelmistoa. Duon nimi juontaa englantilais-amerikkalaiselta säveltäjä ja alttoviuluvirtuoosi Rebecca Clarkelta. Ohjelmistossa Clarken lisäksi mm. Gordon Jacobin duo. Konserttiin on vapaa pääsy ja se kestää noin 45 minuuttia.

Vuodelle 2023 on suunnitteilla sekä kiertue että kantaesitys. Meillä on suuri ilo jatkaa yhteistyötä nuorten suomalaissäveltäjien kanssa, ja 2023 tulemme tekemään yhteistyötä suomalaissäveltäjä Sophia Chambonin kanssa, jolta olemme tilanneet trion. Tätä teosta tukee Suomen säveltäjäin Sibelius-rahaston apuraha.